NaturaGreen termékcsalád -  NaturaGreen textilöblítő
 - 6_oblito.jpg
Legyenek természetesen jó illatú ruhái
szerkesztés/módosítás: 2011.05.08.
Ismerje meg a titkot, mellyel textíliái kellemes tapintásúvá, könnyen vasalhatóvá válhatnak. A NaturaGreen textilöblítő használatával mindez megvalósítható, miközben csökkenthető a bőrirritáció és az esetleges gyulladások lehetősége. Próbálja ki, és bőre is meg fogja hálálni a páratlan gondoskodást.
NaturaGreen, NaturaGreen termékcsalád, NaturaGreen textilöblítő, 
Leírás:
A mosást követően gyakran előfordul, hogy a mosott ruha statikus feltöltődik, durva tapintású lesz, és nehezen vasalható. A NaturaGreen textilöblítő igyekszik ezeken a problémákon segíteni, miközben összetevői segítségével komfortosabb érzést biztosít Önnek. Az öblített textíliák kellemes tapintásúakká, könnyen vasalhatóakká válhatnak, miközben megszűnhet az irritáció, melyet a statikus feltöltődés és a szálak között megtapadt mosószer maradványok okozhatnak. Nem kell mást tenni, mint a kívánt mennyiséget az utolsó öblítővízbe adagolni, és máris élvezhető a NaturaGreen öblítő csodálatos hatása. A gazdaságos felhasználásról a magas aktívanyag tartalom, és a sűrű koncentrátum kivitel gondoskodik, melynek révén 1 liter anyagból akár 4 liter öblítő szer készíthető. Tegye próbára Ön is ezt a biológiailag könnyen lebomló öblítő szert, mellyel nem csak textíliáinak adhat új életet, de ügyelhet a környezeti terhelésre is!

Jellemzők:
A NaturaGreen textilöblítő fehér, opálos színű öblítő szer koncentrátum, melynek egy flakonnyi (1l) anyagából 4 liternyi öblítő anyag készíthető. A készítmény korszerű, modern hatóanyagokból készült, magas aktívanyag tartalommal, melynek révén a textíliákban rekedt mosószer kiválóan feloldódik. Összetevői segítségével, - mint az aloe vera, kamilla – a textíliák puhává és bársonyossá válhatnak, és csökkenhet a bőrirritáció lehetősége a használatkor. Az öblítő szer vízben könnyen oldódik, így hatását szinte azonnal képes kifejteni. A termék használatával meggátolható a textil szálak statikus feltöltődése, mely gyakran kellemetlen „tapadást” eredményez, illetve csökkenthető a textíliák vasalási igénye, mely megkönnyíti a mosott anyagok újbóli használatbavételét. Az így öblített textíliák nedvességfelvevő képessége jótékonyan megnőhet, így szálaik rugalmasabbá válhatnak.
A készítmény pH értéke általában átlagosan alacsony, 4 és 5,5 közötti értékek mérhetők, illata diszkrét, kellemes.
Felületaktív anyagainak biológiai lebonthatósága megfelel az EU előírásainak, mert könnyen lebomlik a környezetben.
Az Európai Unióban, Magyarországon gyártott és csomagolt készítmény.

Használat:
Használat előtt mindenképpen rázzuk fel a flakon tartalmát. Gépi mosást követő felhasználásnál, az adagoló kupak segítségével 2 kupaknyi NaturaGreen textil öblítőt kell a mosógép öblítő adagolójába önteni, mely 4-5 kilogrammnyi textília öblítéséhez elegendő. Az öblítő szert mindig az utolsó öblítővízhez adagoljuk. Fontos tudnivaló, hogy az öblítőt nem szabad közvetlenül a ruhára önteni, így kézi öblítésnél az öblítő szert előbb fel kell oldani a megfelelő mennyiségű vízben. 10 liter vízhez 2 kupaknyi öblítő szer koncentrátum javasolt, mellyel meggátolható a szálak statikus feltöltődése, és csökkenthető a textíliák vasalási igénye.

Felhasználási terület:
Felhasználható
a gépi-, vagy hagyományos kézi mosást követően fehér, vagy színes textíliákon egyaránt. A textilöblítőt tartalmazó öblítés segítségével a ruhák, asztalterítők, függönyök, ágyneműk nedvszívó képessége megnőhet, és a textil szálak között megrekedt mosószer maradványok feloldhatók. Aloe vera és kamilla tartalma miatt a NaturaGreen textilöblítő alkalmazható érzékeny bőrrel érintkező textíliák öblítésére is.

Javaslat:
A NaturaGreen textilöblítő magas aktívanyag tartalommal készült, modern hatóanyagokból álló textilöblítő koncentrátum, melyet minden mosás után érdemes alkalmazni a ruhadarabokban maradt mosószermaradványok feloldására és eltávolítására, illetve a textíliák nedvesség felvevő képességének javítására. A készítmény koncentrált hatóanyaga miatt, 1 liter koncentrátumból 4 liter öblítő szer készíthető, direkt módon adagolva 2 adagoló kupaknyi mennyiség 4-5 kg ruha öblítésére elegendő. Biológiailag könnyen lebomlik, így kevesebb terhelést ró a környezetre. Minden háztartásba ajánlott, ahol fontos a gazdaságos- és környezettudatos felhasználás, és a ruhák irritációt is okozható mosószer adalékainak eltávolítása.

Figyelmeztetés:
- Használat előtt, kérjük, ellenőrizze a termék érvényes szavatosságát.
- Használatakor előfordulhat, hogy szembe kerül a textilöblítő, mely esetén kérjük, bő vízzel öblítsen, szükség esetén forduljon orvoshoz.
- Kérjük, hogy a használatkor a flakonból esetlegesen kiömlött textilöblítőt a csúszásveszély elkerülése érdekében gyűjtse össze, majd bő vízzel mossa fel.
- Kérjük, a termék használatakor gondoljon bolygónk környezetére, és arra hogy, textíliáinak öblítéséhez mennyi erőforrás felhasználására van szükség. Kérjük, csak szükséges mértékben használja a vizet, valamint a készítményt tartalmazó flakont kimosott állapotban helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, illetve háztartási szemetesébe. Tilos a terméket élő vízbe, talajba, csatornába juttatni!

Kivitel:
1l-es adagoló kupakkal ellátott flakon, mellyel kimérhető az öblítéshez szánt koncentrátum mennyisége.                
 
 
Vásárolja meg, próbálja ki a NaturaGreen textilöblítőt - 439,- Ft
NaturaGreen textilöblítő - 6_oblito1.jpg     NaturaGreen textilöblítő - 6_oblito2.jpg     NaturaGreen textilöblítő - 6_oblito3.jpg     NaturaGreen textilöblítő - 6_oblito4.jpg    
Google reklám
 
Délnatura Kft.
1122 Budapest, Krisztina körút 2-4.
6500 Baja, Oroszlán utca 4.
Telefon: +36 (79) 524-810
Fax: +36 (79) 524-811
E-mail: info@naturagreen.hu
Web: www.naturagreen.hu
•Bemutatkozó
•NaturaGreen termékcsalád
NaturaGreen © 2011 Minden jog fenntartva!
MÉDIAAJÁNLAT   |   IMPRESSZUM   |   JOGI NYILATKOZAT