NaturaGreen termékcsalád -  NaturaGreen szemránckrém
 - 4_szemranckrem.jpg
Szemránckrém nem csak nőknek
szerkesztés/módosítás: 2011.04.18.
Könnyen megszüntetheti a fáradság és stressz kellemetlen hatásait a szemkörnyéki bőrterületen a NaturaGreen szemránckrém segítségével. Próbálja ki, és élvezze a szarkalábak, karikák, ráncok hatásos kezelésének csodálatos eredményeit!
NaturaGreen, NaturaGreen termékcsalád, NaturaGreen szemránckrém, 
Leírás:
Az életkor előre haladtával, és a folyamatos idegfeszültségben eltöltött idő hatására gyakran látjuk szemünk környékét rugalmatlannak, ráncosnak, vagy fedezünk fel erős szarkalábakat, karikákat szemünk körül.
A NaturaGreen szemránckrém megoldást jelenthet a mindennapi stressz és a múló évek külső hatásának szemkörnyéki kezelésére. A készítmény hatóanyagainak összeválogatását és arányainak kialakítását úgy optimalizálták, hogy a lehető legteljesebb mértékben táplálja a szem környéki bőrterületet, visszaadva annak természetes vitaminjait, helyreállítva vízháztartását. A különféle olajok és antioxidánsok, hidratálók és kivonatok együttesen már néhány napot követően látványosan simíthatják a bőrt, és adhatják vissza annak természetes rugalmasságát, biztosítva az egyenletes kötőszöveti nedvességtartalmat. A szemránckrém folyamatos használata mellett a kellemes állapot megőrizhető, látványosan javítható a szem környéki bőrterület, és alkalmazása pihentebb, magabiztosabb külsőt kölcsönözhet használójának. Ehhez nem kell mást tennie, mint a praktikus tégelyt rendszeresen magával vinnie, és a krémet rendszeresen használnia a szemkörnyéki bőrterületre.

Jellemzők:
A NaturaGreen szemránckrém fehér színű, könnyen terülő és felszívódó lágykrém, mely különösen alkalmas a szem környéki terület ápolására. Ezen a területen a természetes öregedés hatásai mellett a stressz, és az idegfeszültség okozta ráncok, karikák és szarkalábak már az élet korai időszakában megjelennek. Annak érdekében, hogy ez a nem kívánatos állapot hangsúlytalanabb legyen, illetve eltűnhessenek ezek a kellemetlen tűnetek, érdemes használatba venni a NaturaGreen szemránckrémet. A készítmény természetes olajok és kivonatok mellett intenzíven hidratáló hyarulansav komplexet, és antioxidáns vitaminokat tartalmaz, amelyek együttesen már néhány használattól kezdve kisimíthatják a bőrt, csökkenthetik a szarkalábak és ráncok mélyedéseit, a szem környéki karikák kontúrjait, és segíthetnek megakadályozni azok újbóli kialakulását. Aktív anyagai folyamatos használat során késleltethetik a bőr öregedését, egyensúlyban tarthatják a bőr kötőszöveteiben lévő nedvességtartalmat, így akár a használat negyedik napján már komoly eredmények érhetők el, amelyek a tartós használat mellett megmaradhatnak. A készítmény könnyen felszívódik a kezelt bőrterületen, nem hagy nyomot, és a teljes száradást követően lehetséges smink, szemfesték felvitele.
A készítmény pH értéke általában átlagosan alacsony, 6 és 6,5 közötti értékek mérhetők, mely a neutrálishoz közelinek mondható.
Kiszerelése egyszerű, praktikus, használója könnyen mindenhová magával viheti, illata könnyed, visszafogott. A termék színezőanyagot, színezéket nem tartalmaz, vele állatokon kísérleteket nem végeztek.
Az Európai Unió előírásainak megfelelő termék, mely nem veszélyes sem az emberre, sem a környezetre, akár napi szintű használat esetén sem. Az Európai Unióban, Magyarországon gyártott és csomagolt készítmény.

Használat:
A készítmény használata egyszerű, nem kell mást tenni, mint a tégelyből egy ujjbegynyi krémet a tenyérbe kell helyezni, majd azt ujjal finoman, egyenletesen a szem környéki területre kell felvinni. Ezt követően vízszintes, függőleges és körkörös mozdulatokkal finoman be kell masszírozni a szem környéki bőrterületbe a készítményt. A használatot követően érdemes kezet mosni, elkerülve ezzel az esetleges szembe dörzsölést, vagy az ujjak síkosságát. Amennyiben valaki enyhe pirosodást tapasztal a készítménnyel kezelt bőrfelületen, a termék használatát abba kell hagyni, mert ilyen ritka esetben a használó valamely termékösszetevőre allergiás, egyéb
intézkedésre nincs szükség.

Felhasználási terület:
A NaturaGreen szemránckrém, hatóanyagai révén alkalmas a szem körüli ráncok, karikák, szarkalábak hangsúlytalanabbá tételére, azok kezelésére. Használható otthon, vagy munkahelyen egyaránt, jótékony hatásait már az első használatot követően kifejti, a bőr rugalmasabb, teltebb, fiatalosabbnak hat. Praktikus tégelye szinte bárhová elvihető, könnyen elfér egy kistáskában, kabátzsebben, kis helyigényű. A bőrbe történő bedolgozást követően a felszívódási folyamat a környezet számára láthatatlan, így a készítmény használói bármilyen tevékenység közben alkalmazhatják.

Javaslat:
Az évek múlásával bőrünk veszít víztartalmából, rugalmasságából, teltségéből. Ezt a természetes folyamatot fokozza az idegfeszültség, a stressz, amelyet szervezetünk nehezen pihen ki, és ennek jelei általában a szem körül jelentkezik. A NaturaGreen szemránckrém egy olyan különleges összetevőkkel készült készítmény, melynek segítségével az öregedés és a stressz okozta szem körüli ráncok és mélyedések kezelhetők, pótolható az elveszített nedvesség, és az olajokkal és vitaminokkal a bőr nyugtatható. A használat eredményeként hangsúlytalanabbá válhatnak, vagy akár el is tűnhetnek a szem körüli mélyedések, karikák, szarkalábak. A készítmény használata olyanok számára ajánlott, akik szeretnék ezeket a nem kívánatos jelenségeket egy kitűnő készítménnyel kezelni, és élvezni annak jótékony hatását. Nők és férfiak egyaránt használhatják, különös tekintettel ajánlott az erős idegfeszültséget igénylő munkakörökben dolgozók részére, illetve azoknak, akiknek fontos a fiatalosabb, pihentebb megjelenés.

Figyelmeztetés:
- Használat előtt, kérjük, ellenőrizze a termék érvényes szavatosságát.
- Használatakor előfordulhat, hogy szembe, szájba kerül a készítmény, mely esetén kérjük, bő vízzel öblítsen, szükség esetén forduljon orvoshoz.
- Kérjük, hogy a használatkor a tégelyből esetlegesen kiömlött krémet gyűjtse össze, majd bő vízzel mossa fel a csúszásveszély elkerülése érdekében.
- Kérjük a környezet kímélése érdekében, a használatot követően, mosdás előtt várja meg a termék elégséges felszívódását.
- Kérjük, a termék használatakor gondoljon bolygónk környezetére, és arra hogy, legyártásához mennyi erőforrás felhasználására volt szükség. Kérjük, hogy a készítményt tartalmazó tégelyt kimosott állapotban helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, illetve háztartási szemetesébe. Tilos a terméket élő vízbe, talajba, csatornába juttatni!

Kivitel:
50ml –es tégelyben kerül forgalmazásra. Külalakja egyszerű, visszafogott.
 
 
Vásárolja meg, próbálja ki a NaturaGreen szemránckrémet - 1000,- Ft
NaturaGreen szemránckrém - 4_szemranckrem1.jpg     NaturaGreen szemránckrém - 4_szemranckrem2.jpg     NaturaGreen szemránckrém - 4_szemranckrem3.jpg     NaturaGreen szemránckrém - 4_szemranckrem4.jpg    
Google reklám
 
Délnatura Kft.
1122 Budapest, Krisztina körút 2-4.
6500 Baja, Oroszlán utca 4.
Telefon: +36 (79) 524-810
Fax: +36 (79) 524-811
E-mail: info@naturagreen.hu
Web: www.naturagreen.hu
•Bemutatkozó
•NaturaGreen termékcsalád
NaturaGreen © 2011 Minden jog fenntartva!
MÉDIAAJÁNLAT   |   IMPRESSZUM   |   JOGI NYILATKOZAT