NaturaGreen termékcsalád -  NaturaGreen mosógél
 - 2_mosogel.jpg
Mosógél kézi- és gépi mosásához
szerkesztés/módosítás: 2011.04.12.
Használhatja gépi vagy kézi mosáshoz, a NaturaGreen mindkét esetben kiváló hatékonyságot tanúsít a textíliák és ruhák szennyeződéseinek eltávolításában. Kiváló zsír és folteltávolító hatása mellett, aloe vera és kamilla kivonata biztosítja az anyagokkal való érintkezés bőrnyugtató hatását. Foszfátmentes, környezetkímélő és gazdaságos mosógél mindenféle textíliához.
NaturaGreen, NaturaGreen termékcsalád, NaturaGreen mosógél, 
Leírás:
A NaturaGreen mosógél jól használható gépi és kézi mosásra, akár közvetlenül a ruhákra adagolva. Hatóanyagainak összeválogatását az a cél vezérelte, hogy egy olyan mosószer jöjjön létre, mely nagy hatékonysággal tisztítja a textíliákat, de mindemellett ápolja a szövetet, és felhasználójának komfortosabb érzést kölcsönöz, mindemellett a természeti környezetben való gyors lebomlást is figyelembe veszi. Tegye próbára Ön is a NaturaGreen mosógélt, mely magas aktívanyag koncentrációjával kiváló színkímélő tulajdonságával, és gazdaságosságával le fogja nyűgözni Önt!

Jellemzők:
A készítmény enyhén lúgos, sűrű gélszerű anyag, mely vízben jól oldódik, így gyorsan megkezdi a foltok és szennyeződések oldását. A készítményben magas az aktívanyag koncentráció, így a kívánt tisztítás eléréséhez kis mennyiség is elegendő lehet.
Kiváló a színkímélő hatása, melynek révén a megfelelő próbamosást követően azok a textíliák is moshatók a készítménnyel, melyek a színük engedésére hajlamosak.
Kézi és gépi mosásra is használható, akár mosógépi adagolóval, akár közvetlenül a textíliákra öntve a kívánt mennyiséget. Az adagolás, a zárókupak adagoló kialakításával könnyű, gazdaságos és egyszerű kezelést és kimérést tehet minden felhasználó számára lehetővé. Összetevői, mint az aloe vera, bőr víztartalmának egyensúlyban tartásával a textil szálakat, és eközben használói számára csökkentheti bőrnyugtató és irritatív érzést. Ezeknek az anyagoknak a bőrgyógyászati és szépségipari felhasználása is ismert, mivel bőr víztartalmának egyensúlyban tartásával, és gyulladáscsökkentő hatásukkal nyugtathatják azt, ezért sok bőrbetegség, ekcéma és a pattanásos bőrproblémákra nyújtanak gyógyírt..
Nem tartalmaz foszfátot, így a környezetben lebomlása egyszerűbb, kiváló hatékonysága mellett nem terheli feleslegesen a környezetet. Biológiai lebonthatósága megfelel az EU előírásainak, az Európai Unióban, Magyarországon gyártott és csomagolt készítmény.

Használat:
Használatához, - az általánosságban megszokott módon - az adagolókupakkal kell a mosógélt a tégelybe, mosógép adagolójába vagy közvetlenül a ruhára kimérni. Gépi mosás esetén a tégelyt a mosógép dobjába, a ruhák közé kell helyezni, kézi mosásnál célszerű az adagolóból a mosóvízbe önteni a készítményt.
A mosószerből 4-5 kg ruha esetén egy tégelynyit kell adagolni, magasabb szennyezettség esetén 100ml a javasolt mennyiség. Erős szennyezettség esetén 125ml adagolandó, extrém erős szennyezettség esetén is 150ml gél elég lehet a textíliák kimosásához.
/> Felhasználási terület:
Kézi vagy gépi mosásnál, színes vagy fehér ruhákon egyaránt használható folteltávolításra, általános textiltisztításra színkímélő tulajdonsága miatt. Tégelye segítségével használható közvetlenül a ruhákon, egyéb textilanyagokon. Tisztíthatók vele a ruházaton kívül függönyök, terítők, törölközők, ágynemű és még sok más háztartásban előforduló textília.

Javaslat:
Ezt a magas aktívanyag koncentrációjú mosógélt mindazok számára ajánljuk, akiknek fontos a foltok és zsíros szennyeződések hatékony eltávolítása, és mindemellett a színek aktív megőrzése. Alacsonyabb hőfokon is gyorsan és jól oldódik, kézi és gépi mosás esetén egyaránt, így akár kisebb mennyiségű mosáshoz, vagy kisebb háztartásokban is hatékonyan használható. Adalékai miatt érzékeny bőrrel érintkező anyagok tisztítására is használható.

Figyelmeztetés:
- Használat előtt, kérjük, ellenőrizze a termék érvényes szavatosságát.
- Használatakor előfordulhat, hogy szembe kerül a mosógél, mely esetén kérjük, bő vízzel öblítsen, szükség esetén forduljon orvoshoz.
- Kérjük, hogy a használatkor a flakonból esetlegesen kiömlött mosógélt a csúszásveszély elkerülése érdekében gyűjtse össze, majd bő vízzel mossa fel.
- Kérjük, a termék használatakor gondoljon bolygónk környezetére, és arra hogy, textíliáinak mosásához mennyi erőforrás felhasználására van szükség. Kérjük, csak szükséges mértékben használja a vizet, valamint a készítményt tartalmazó flakont kimosott állapotban helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, illetve háztartási szemetesébe. Tilos a terméket élő vízbe, talajba, csatornába juttatni!

Kivitel:
1,5l-es adagoló kupakkal és tégellyel ellátott flakon, mellyel kimérhető a mosáshoz szánt mennyiség, illetve mosógépbe helyezve a tégelyt a mosógél közvetlenül a ruhákon fejtheti ki hatását.
 
 
Vásárolja meg, próbálja ki a NaturaGreen mosógélt - 1032,- Ft
NaturaGreen mosógél - 2_mosogel1.jpg     NaturaGreen mosógél - 2_mosogel4.jpg     NaturaGreen mosógél - 2_mosogel3.jpg     NaturaGreen mosógél - 2_mosogel2.jpg     NaturaGreen mosógél - 2_mosogel5.jpg    
Google reklám
 
Délnatura Kft.
1122 Budapest, Krisztina körút 2-4.
6500 Baja, Oroszlán utca 4.
Telefon: +36 (79) 524-810
Fax: +36 (79) 524-811
E-mail: info@naturagreen.hu
Web: www.naturagreen.hu
•Bemutatkozó
•NaturaGreen termékcsalád
NaturaGreen © 2011 Minden jog fenntartva!
MÉDIAAJÁNLAT   |   IMPRESSZUM   |   JOGI NYILATKOZAT