Bemutatkozó -  NaturaGreen illatosító olaj
 - 7_illatosito_olaj.jpg
NaturaGreen illatosító olaj, a természetes szagűző
szerkesztés/módosítás: 2011.05.27.
Illatosítsa helységeit környezetkímélő módon hajtógáz mentesen, miközben az illóolajok rózsa, citrom illata elvarázsolja Önt. A NaturaGreen pumpás flakonban forgalmazott illatosító olaja kompromisszummentes megoldást kínálhat a kellemetlen szagok megszüntetésre!
NaturaGreen, Bemutatkozó, NaturaGreen illatosító olaj, 
Leírás:
Az otthonos érzetet keltő, barátságos környezet természetes velejárója a friss, kellemes illat. A készítmény megalkotói ennek érdekében állították össze azokat az összetevőket, melyek révén a NaturaGreen illatosító olaj a levegőbe permetezve a jó hangulatot, a tiszta helység érzetét biztosítja. A rózsa illetve citrom illat természetes módon varázsolja az otthon levegőjét barátságossá, illóolajai révén pedig ez tartósan megőrizhető. Legyen szó a konyha, a mellékhelységek, nappali vagy fürdőszoba levegőjének felfrissítéséről, a NaturaGreen illatosító olaj mindig készen áll a feladatra. Kiszerelése rendkívül praktikus, a pumpás flakon révén a környezetet nem terheli hajtógáz, könnyen elfordítható záró sapkája pedig biztosítja a párolgás megakadályozását és a készítmény kifolyását. A NaturaGreen illatosító olaj ideális légfrissítője minden háztartásnak, ahol fontos a tartósan friss illat, és a környezettudatosság.

Jellemzők:
Visszafogott párolgási sebességű illatosító olaj, melyet akár légtérbe, akár a helyiségek hidegburkolatára kipermetezhetünk. Az illatosító olaj sárgás színű, a kipermetezést követően levegővel könnyen elegyedő folyadék. Illata az illóolajtól függően rózsa, chery vagy citrom illatú, és illatát hosszan megőrzi. Permetezéskor megfelelő távolságot tartva, a permetezett légtér levegőjéből nem válik ki, nem képez üledéket a helység tárgyain. Kipermetezéséhez nincs szükség hajtógázra, mely így a szükséges mértéknél jobban nem terheli a környezetet. A környezetbe jutva még koncentráltan is könnyen bomló terméknek minősül, mert 10 nap alatt több mint 70%-ban lebomlik, így a biológia életteret nem terheli. A készítményt tartalmazó flakon zárható, mellyel megelőzhető az illóolajok párolgása, illetve az anyag nem kívánt helyre kerülése.

Használat:
A NaturaGreen illatosító olaj használata igen egyszerű, hiszen a flakon pisztolyszerű markolatát kézbe kell fogni, a záró sapkát kattanásig el kell fordítani, amíg a permetet szimbolizáló rajz meg nem jelenik, majd ezt követően a kart meghúzva pumpálhatjuk a légtérbe, vagy a hideg burkolatra a készítményt. Az illatosítandó területet körbejárva, a kar pumpálásával adagolható az illóolaj mennyisége a levegőbe, majd az elégséges mennyiség kifújását követően a záró sapkát visszafelé, stop állásba kell fordítani. Az így illatosított helység hosszú ideig megőrizheti friss illatát, megszüntetve ezzel a kellemetlen szagok okozta nehéz levegő érzését. Figyelem! A termék használata során nyílt láng használata, dohányzás szigorúan tilos, mivel gyúlékony olajokat tartalmaz a készítmény.

Felhasználási terület:
A készítmény hatékonyan használható a lakás minden helységének kellemes illatúvá varázsolására. Az illó olajokkal dúsított permetet, a pumpás flakon segítségével könnyen az illatosítani kívánt helység
légterébe lehet juttatni, melyet követően a teljes helység átveszi a kellemes, friss illat aromáját. Használható például a wc, fürdőszoba, nappali, hálószoba, konyha levegőjének illatosítására. Fontos, hogy a készítményt ételre, vagy annak közelébe ne permetezzük, illetve használatot követően a flakon szórófejét zárjuk le, az illóolaj párolgásának megakadályozása érdekében.

Javaslat:
A NaturaGreen illatosító olaj természetes összetétele révén minden háztartás egyszerű illatosító megoldása lehet. Használata nem terheli a környezetet felesleges hajtógázokkal, mert pumpás adagoló segítségével permetezhető a kellemes illat az adott helységbe. Az így kijuttatott páraszerű készítményt a lakás teljes területén használhatjuk a kellemetlen szagok, például konyhai, mellékhelységi, vagy dohányzás okozta illatok közömbösítésére. Illó olajai hosszantartó friss illatot eredményeznek, minden otthon számára biztosíthatják a kellemes, tiszta helység érzését.

Figyelmeztetés:
- Használat előtt, kérjük, ellenőrizze a termék érvényes szavatosságát.
- Használatakor előfordulhat, hogy szembe, szájba kerül a készítmény, mely esetén kérjük, bő vízzel öblítsen, szükség esetén forduljon orvoshoz.
- Kérjük, hogy a használatkor a flakonból esetlegesen kiömlött illatosító olajat gyűjtse össze, majd bő vízzel mossa fel a csúszásveszély elkerülése érdekében.
- Gyúlékony összetevői miatt, a használat közben dohányzás vagy nyílt láng használata tilos.
- Kérjük a környezet kímélése érdekében csak a szükséges mennyiségű készítményt használjon fel.
- Kérjük, a termék használatakor gondoljon bolygónk környezetére, és arra hogy, legyártásához mennyi erőforrás felhasználására volt szükség. Kérjük, hogy a készítményt tartalmazó flakont kimosott állapotban helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, illetve háztartási szemetesébe. Tilos a terméket élő vízbe, talajba, csatornába juttatni!

Kivitel:
500ml –es zárható, pumpás, pisztoly markolatú kézi adagolóval ellátott flakonban kerül forgalmazásra. Külalakja egyszerű, visszafogott.
 
 
Vásárolja meg, próbálja ki a NaturaGreen toalett olajat - 750,- Ft
NaturaGreen illatosító olaj - 7_illatosito1.jpg     NaturaGreen illatosító olaj - 7_illatosito2.jpg     NaturaGreen illatosító olaj - 7_illatosito3.jpg     NaturaGreen illatosító olaj - 7_illatosito4.jpg    
Google reklám
 
Délnatura Kft.
1122 Budapest, Krisztina körút 2-4.
6500 Baja, Oroszlán utca 4.
Telefon: +36 (79) 524-810
Fax: +36 (79) 524-811
E-mail: info@naturagreen.hu
Web: www.naturagreen.hu
•Bemutatkozó
•NaturaGreen termékcsalád
NaturaGreen © 2011 Minden jog fenntartva!
MÉDIAAJÁNLAT   |   IMPRESSZUM   |   JOGI NYILATKOZAT