Bemutatkozó -  NaturaGreen kézkrém
 - 5_kezkrem.jpg
Ismeje meg a NaturaGreen kézkrémet
szerkesztés/módosítás: 2011.04.13.
Kényeztesse kezét, bőrét, lábát, körmeit a NaturaGreen kézkrémmel! Összetevői, mint a kamilla, körömvirág, az aloe vera vagy az olívaolaj ápolják és óvják bőrét a kiszáradástól, illetve pótolják az elveszített nedvességet és zsírosságot.
NaturaGreen, Bemutatkozó, NaturaGreen kézkrém, 
Leírás:
Számos embernek okoz nagy problémát a bőrfelület különböző pontjainak kiszáradása, melyek általában a használt vegyszerek, vagy monoton, mechanikus, koptató mozdulatok révén keletkeznek. A NaturaGreen kézkrém megoldást kínálhat az ilyen bőrfelületek kezelésében, mert összetevőit így alakították ki, hogy segítsen a bőr általános vízháztartásának visszaállításában, természetes zsírossága és savassága megőrzésében, illetve helyreállításában.
Összetevői nagymértékben csökkenthetik a bőr irritációt, enyhíthetik a gyulladásos tűneteket, regenerálhatják a hámfelületet, miközben visszapótolják a nedvességet, és az elveszített zsírosságot. Mindezekre az olívaolaj, aloe vera, kamilla, és körömvirág kivonat képes, melyek természetes összetevőként gazdagítják ezt a készítményt.
Kiszerelése megkönnyíti használatát otthon és munkahelyen egyaránt, miközben gyöngybalzsamossága és illata elvarázsolja használóját. Anyagai lebomlóak, így nem szennyezik a környezetet, melyet környezettudatos használatával tovább lehet fokozni.

Jellemzők:
A NaturaGreen kézkrém fehéresen opálos színű gyöngybalzsam, mely a bőrfelületre juttatva rövid ideig megőrzi alakját. Könnyen terül, így a nehezebben elérhető testtájak is könnyen ápolhatók vele. Önzáró pumpás adagolóval ellátott flakonja révén könnyen kezelhető, és biztonságosan tárolható, megelőzhető a készítmény elfolyása, kiszáradása.
Olívaolaj, kamilla, aloe vera tartalma miatt, kezelhető vele a kiszáradt bőr, csökkenthetőek vele a bőr gyulladásos tünetei, ápolható és védhető vele a köröm és körömágy a kiszáradástól. A krém az általánosan ismert összetevők mellett körömvirág kivonatot is tartalmaz, mely a növény teljes virágzatából készül, és melyet már régóta használ a népi gyógyászat, a bőr vérkeringését fokozó, antibakteriális tulajdonságú, bőrszövet regenerálódását segítő készítményekben. A NaturaGreen kézkrém kedvező tulajdonságai, számos felhasználót nyűgöztek le, és őrizhették meg a segítségével bőrük vízháztartását és természetes zsírosságát, védhették meg bőrüket a kiszáradástól és kirepedezéstől.
A készítmény pH értéke általában átlagosan alacsony, 5,6 és 6,1 közötti értékek mérhetők, illata diszkrét, kellemes.
Az Európai Únió előírásainak megfelelő termék, mely nem veszélyes sem az emberre, sem a környezetre, akár napi szintű használat esetén sem. Az Európai Unióban, Magyarországon gyártott és csomagolt készítmény.

Használat:
Felhasználáskor a flakon pumpás kézi adagolóját el kell fordítani, mellyel függőlegesen mozgathatóvá válik a kézi adagoló. Tenyérrel vagy az ujjak segítségével a kívánt mennyiség a tenyérbe adagolható, majd ezt követően a kezelendő bőrfelületet be kell kenni. A krém felszívódása a felvitt mennyiség függvényében változhat. Különösen erős bőrszárasság esetén, illetve testhajlatokban javasolt a krémet több egymást követő alkalommal használni a kívánt hatás elérése érdekében. A köröm kezelésekor a krémet a köröm felülete mellett célszerű a körömházba is alaposan bemasszírozni. Amennyiben a krém szembe vagy szájba kerül, javasoljuk, hogy szemét dörzsölés nélkül mossa meg, illetve száját vízzel öblítse ki. A készítményt száraz hűvös helyen érdemes tárolni, hőtől és közvetlen napfénytől óvva, de hűteni, fagyasztani tilos. A
környezetben való lebomlását segítendő, kérjük közvetlenül használatot követően ne mossa le a készítményt, hanem várja meg annak elégséges felszívódását.

Felhasználási terület:
A készítmény gyakorlatilag szinte a teljes testfelületen használható, különös tekintettel a kézfej, ujjak, körömágy és körmök ápolására. Kiválóan alkalmazható, a könyök és könyökhajlat szárazságából eredő kellemetlen viszketés, és bőrpír kezelésére, vagy térd, talp és sarok kiszáradásából eredő kellemetlenségek elkerülésére illetve ápolására. Gyorsan szárad, nem hagy nyomot így akár otthoni vagy munkahelyi használata is lehetséges. Alkotó elmei segíthetnek a bőrt megóvni a gyors öregedéstől, vagy a gyulladásoktól és gombásodástól.

Javaslat:
A NaturaGreen kézkrém használata mindazok számára javasolt, akik bőrfelületüket egy kellemes illatú, sok hasznos összetevővel bíró krémmel kívánják ápolni. Különösen ajánlott a kezek, könyök, talpak, sarkak, körmök napi hidratáló ápolására azoknak, akik rendszeresen érintkeznek a bőrt és körmöket szárító, nedvesség tartalmát csökkentő anyagokkal. Akár munkahelyi védőkrémként is használható olyan helyeken ahol a kézfelület fokozott kiszáradásnak, igénybevételnek van kitéve ( például: porcelánüzemek, fa -, vas- , műanyag megmunkálók, mezőgazdasági egységek , halászati terület , stb. ) A fokozottan igénybevett kéz ideális ápolószere.

Figyelmeztetés:
- Használat előtt, kérjük, ellenőrizze a termék érvényes szavatosságát.
- Használatakor előfordulhat, hogy szembe, szájba kerül a készítmény, mely esetén kérjük, bő vízzel öblítsen, szükség esetén forduljon orvoshoz.
- Kérjük, hogy a használatkor a flakonból esetlegesen kiömlött krémet gyűjtse össze, majd bő vízzel mossa fel a csúszásveszély elkerülése érdekében.
- Kérjük a környezet kímélése érdekében, a használatot követően, mosdás előtt várja meg a termék elégséges felszívódását.
- Kérjük, a termék használatakor gondoljon bolygónk környezetére, és arra hogy, legyártásához mennyi erőforrás felhasználására volt szükség. Kérjük, hogy a készítményt tartalmazó flakont kimosott állapotban helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, illetve háztartási szemetesébe. Tilos a terméket élő vízbe, talajba, csatornába juttatni!

Kivitel:
250ml –es pumpás kézi adagolóval ellátott flakonban kerül forgalmazásra. Külalakja egyszerű, visszafogott.
 
 
Vásárolja meg, próbálja ki a NaturaGreen kézkrémet - 784,- Ft
NaturaGreen kézkrém - 5_kezkrem1.jpg     NaturaGreen kézkrém - 5_kezkrem2.jpg     NaturaGreen kézkrém - 5_kezkrem3.jpg     NaturaGreen kézkrém - 5_kezkrem4.jpg     NaturaGreen kézkrém - 5_kezkrem5.jpg    
Google reklám
 
Délnatura Kft.
1122 Budapest, Krisztina körút 2-4.
6500 Baja, Oroszlán utca 4.
Telefon: +36 (79) 524-810
Fax: +36 (79) 524-811
E-mail: info@naturagreen.hu
Web: www.naturagreen.hu
•Bemutatkozó
•NaturaGreen termékcsalád
NaturaGreen © 2011 Minden jog fenntartva!
MÉDIAAJÁNLAT   |   IMPRESSZUM   |   JOGI NYILATKOZAT