-  NaturaGreen szappan
folyékony szappan - 1_folyekony_szappan.jpg
Ismerkedjen meg a NaturaGreen folyékony szappannal
szerkesztés/módosítás: 2011.08.04.
Mindennapi tisztálkodás kevesebb környezeti terheléssel. Ez a NaturaGreen folyékony szappan! Különleges összetétele révén hidratálja, ápolja bőrét, miközben hatékonyan tisztítja, és anyagainak lebomlása kevesebb terhelést ró a környezetre.
NaturaGreen, ,  NaturaGreen szappan, folyékony szappan, aloe vera, kamilla, olivaolaj
Leírás:
A NaturaGreen folyékony szappan összetevőinek megalkotásakor fontos szempont volt a test bőrfelületeinek hatékony tisztítása, hidratálása, ápolása, valamint a felhasznált anyagok környezetkímélő utóélete.
A kiválasztott alkotóelemek között olyan anyagokat találunk, mint az aloe vera, a kamilla, az olívaolaj, vagy a glicerin, viszont nem tartalmaz klórt, mely környezetkárosító lehet. Ezek a csodálatos anyagok együttesen segíthetik a test megtisztítását, miközben csökkenhetik az irritáció vagy gyulladások kialakulásának veszélyét. Már néhány napos NaruraGreen folyékony szappan használat után, a saját bőrén érezheti a különbséget. Számos felhasználójának véleménye bizonyítja hatékonyságát érzékeny bőrterületen, zsíros, korpás hajon, irritatív pontokon.
Több mint 90%-ban anyagai lebomlanak, így a környezetre kedvezőbb hatásai lehetnek, melyet környezettudatos használatával tovább lehet fokozni.

Jellemzők:
Folyékony szappan állaga révén könnyen, jól oldódó, sűrű, viszkózus, gélszerű folyadék, mely fehér, opálos színű. Összetétele többek között aloe verát, kamillát és olívaolajat is tartalmaz. Az aloe vera növény általánosan ismert tulajdonsága, hogy a szervezet természetes ellenálló képességét képes növelni, legfontosabb alkotóeleme az uronsav, melynek rendkívül jó méregtelenítő képessége van, de a több mint 200 féle alkotóelem közt találhatunk különféle vitaminokat, aminosavakat, enzimeket, ásványi anyagokat, biokatalizátorokat, melyek segíthetnek az immunrendszer megerősítésében. A kamilla közismerten képes az irritáció mérséklésére, és a felületi gyulladások hatékony csökkentésére, míg az olívaolaj természetes formában biztosíthatja a felület egészséges flórájához szükséges anyagokat.
A készítmény pH értéke általában átlagosan alacsony, 5,5 és 6,5 közötti értékek mérhetők, illata diszkrét, kellemes.
Kivitele révén a zárt flakonból nem borul ki tartalma, a készítményben nem jelennek meg szennyeződések, mint a szokványosan használt szilárd kiszerelésű szappanok felületén. A flakon utántölthető, a pumpás adagoló többszöri utántöltésnél is felhasználható.
Felületaktív anyagainak biológiai lebonthatósága megfelel az EU előírásainak, mert legalább 90%-os mértékben lebomlik a környezetben.
Az Európai Unióban, Magyarországon gyártott és csomagolt készítmény.

Használat:
Használata egyszerű, nem kell mást tenni, mint a pumpás kézi adagoló segítségével a kívánt mennyiségű (általában szőlőszemnyi) készítményt a tenyérbe nyomva a tisztítandó bőrfelületet alaposan át kell
dörzsölni, majd ezt követően bő vízzel le kell öblíteni. A bőrterület előnedvesítésével a hatékonyság fokozható, majd a használat után a bőrfelület megszárítása ajánlott. Az egyszerűbb használat érdekében arra alkalmas eszközzel előhabosítható.

Felhasználási terület:
Felhasználható a teljes testfelület hatékony tisztítására. Leggyakrabban a kézfej, alkar, felkar tisztítására használható, de alkalmas a fejbőr ápolására is, pl. korpásodás vagy zsírosodás esetén. A fürdőszobában, toalettben a mosdókagylóra, zuhanyzó-, kád környékére helyezve könnyen adagolható, rendszeres használathoz.

Javaslat:
A NaturaGreen folyékony szappan ajánlható mindazoknak, akik a napi tisztálkodáshoz olyan készítményt kívánnak választani, mely kíméletesen megtisztíthatja bőrfelületüket a fertőzéseket okozó kórokozóktól, és anyagai révén segíthet a gyulladások kezelésében, az erős bőrszárasság, korpa kialakulási valószínűségének csökkentésében.

Figyelmeztetés:
- Használat előtt, kérjük, ellenőrizze a termék érvényes szavatosságát.
- Használatakor előfordulhat, hogy szembe, szájba kerül a szappan, mely esetén kérjük, bő vízzel öblítsen, szükség esetén forduljon orvoshoz.
- Kérjük, hogy a használatkor a flakonból esetlegesen kiömlött folyékony szappant gyűjtse össze, majd bő vízzel mossa fel.
- Kérjük, a termék használatakor gondoljon bolygónk környezetére, és arra hogy, tisztálkodásához mennyi erőforrás felhasználására van szükség. Kérjük, csak szükséges mértékben használja a vizet, valamint a készítményt tartalmazó flakont kimosott állapotban helyezze a szelektív hulladékgyűjtőbe, illetve háztartási szemetesébe. Tilos a terméket élő vízbe, talajba, csatornába juttatni!

Kivitel:
500ml –es pumpás kézi adagolóval ellátott flakonban kerül forgalmazásra. Külalakja egyszerű, visszafogott.
 
 
Vásárolja meg, próbálja ki a NaturaGreen folyékony szappant - 478,- Ft
Folyékony szappan - 1_kezmosas.jpg      NaturaGreen szappan - 1_folyekony_szappan2.jpg      NaturaGreen szappan - 1_folyekony_szappan3.jpg      NaturaGreen szappan - 1_folyekony_szappan4.jpg      NaturaGreen szappan - 1_folyekony_szappan5.jpg    
Google reklám
 
Délnatura Kft.
1122 Budapest, Krisztina körút 2-4.
6500 Baja, Oroszlán utca 4.
Telefon: +36 (79) 524-810
Fax: +36 (79) 524-811
E-mail: info@naturagreen.hu
Web: www.naturagreen.hu
•Bemutatkozó
•NaturaGreen termékcsalád
NaturaGreen © 2011 Minden jog fenntartva!
MÉDIAAJÁNLAT   |   IMPRESSZUM   |   JOGI NYILATKOZAT